Kćerka Tube Unsal kreće njenim stopama!

Turska glumica Tuba Unsal, koja se prethodni put pojavila na televizijskom ekranu sa likom Handan u popularnoj TV seriji Icerde 2017. godine, vratila se na ekrane posle duže pauze sa Star TV serijom Gecenin Ucunda / Na kraju Noći.

Kćerka Tube Unsal kreće njenim stopama!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je dala život liku po imenu Nermin Isik, supruge lika Kazima kojeg u ovoj TV seriji tumači Kadir Dogulu, u seriji u kojoj glume Kadir i  njegova supruga Neslihan Atagul, takođe je iznenadila svoje fanove u prošlim epizodama. U poslednjoj epizodi serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći predstavljen je lik Nermin Isik (Nini), kojeg igra Tuba Unsal.

U seriji, 12-godišnja ćerka Tube Unsal, Sare je igrala mladu glumicu. Tuba Unsal, koja je na svom nalogu na društvenim mrežama objavila snimak epizode ​​sa Sare, koja izgleda baš kao njena majka, rekla je: „Rekli smo da Sare igra scene iz Ninijevog detinjstva. Sare odlučno korača napred u svojoj glumačkoj avanturi. “.

Kćerka Tube Unsal, Sare, pozitivno je iznenadila one koji su je videli njenom sličnošću sa majkom. Tubini pratioci su u svojim komentarima naveli da su uporedili Sarein ton i govor sa poznatom glumicom. Evo i pomenutog snimka. Kako se vama čini? Ima li sličnosti između Sare i njene majke? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Tuba Unsal (@tubaunsal)

NOVO - Fanovi Neslihan Atagul zadovoljni novinama u serji Gecenin Ucunda

By: TV Exposed