Na setu Camdaki Kiz serije vlada potpuni haos (VIDEO)

Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla koja se emituje na ekranu Kanala D spada među najuspešnije produkcije sezone sa veoma dobrom gledanošću četvrtkom uveče.

Na setu Camdaki Kiz serije vlada potpuni haos (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

U seriji, Burcu Biricik i Feyyaz Serifoglu su u pratnji iskusne glumačke ekipe uključujući Enisa Arikana, Tugrul Tulek, Devrim Yakut, Nur Surer, Selmu Ergec i Tamera Leventa. Adaptirana po knjizi Gulseren Budayicioglu, projekat Camdaki Kiz, svojom dramskom pričom, četvrtkom uveče vodi publiku od emocija do emocija, ali glumci se veoma prijatno zabavljaju na snimanju serije. U videu, koji je nedavno deljen sa seta serije, uključeni su izrazi „Ova epizoda je zaista haos“.

Camdaki Kiz / Devojka iza stakla će biti na ekranu sa svojom 58. epizodom danas, u četvrtak, 24. novembra. U novoj epizodi publiku očekuju veoma uzbudljive scene. Počinjemo da vidimo stanje Nalan, koja je prošle nedelje saznala da je Cana trudna, postepeno se pretvara u pobunu i sada spaljuje sve brodove za novi život. Publika će pratiti emocije i promene raspoloženja uz upečatljive scene u epizodi koja će biti prikazana ove nedelje.

Nalan sada gleda u budućnost sa nadom!“ deljenje je takođe povećalo radoznalost fanova. Hajde da vidimo da li Nalan može da preduzme neke hrabre korake da okonča svoj nesrećni brak i započne novi život sa Hayrijem.

Evo pomenutog video snimka na kom se jasno vidi koliko se svi odlično zabavljaju na snimanju ove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Camdaki Kız (@camdakikiz)

NOVO - Demet Ozdemir na korak od nove TV serije!

By: TV Exposed