Šta će biti sa turskom serijom Hakim / Sudija?!

Pre nekoliko meseci najavljena je turska adaptacija još jedne strane serije. U pitanju je projekat koji priprema Limon Film.

Šta će biti sa turskom serijom Hakim / Sudija?!

Foto Credits: Dizilah

Nova serija kompanije Limon Film nosi naziv Hakim ili u prevodu Sudija. U pitanju je adaptacija američke serije pod nazivom Your Honor. Samim nazivom je otkrivena i tema, odnosno radnja u ovoj novoj seriji.

Scenario za tursku verziju ove serije piše Yilmaz Sahin. Režiseri će biti Soner Caner i Ercan Tunc. Trenutno se vode pregovori sa glumicima za uloge u ovom novom projektu. Kao moguća imena pominju se Ebru Ozkan i Hasibe Eren. Zvaničnih informacija ipak još uvek nema.

Izostanak vesti o glumcima u ovoj seriji je verovatno uslovljen time što će Haluk Bilginer raditi na drugom projektu. Haluku je ponuđena glavna uloga u seriji Hakim, njemu se taj projekat navodno i dopao, ali je ipak odlučio da radi na drugoj seriji. Bilginer će tumačiti ulogu u seriji Baba / Otac, gde će glumiti lik oca glavnog protagoniste kog će tumačiti Tolga Saritas.

Mnogi se sa pravom pitanju šta se dešava sa serijom Hakim / Sudija. Iz Turske gotovo da ne stižu nikakve informacije o ovom projektu. Ono što je jedino sigurno je da Haluk Bilginer nije prihvatio ponudu i odlučio se za rad na drugom projektu.

Sada je sve vezano za tursku adaptaciju serije Your Honor na nekoj vrsti čekanja…

NOVO - Halit Ergenc, Mustafa Mert Koc i Demet Ozdemir u seriji Suslu Korkuluk / Strašilo – da, moguće je!

 By: Milt-TV Exposed