Težak zadatak pred glumcima nove turske serije Ah Nerede

Pre nekoliko meseci, kada je jedan od nezaboravnih filmova iz Yesilcam perioda, Ah Nerede, najavljen kao TV serija, bio je na dnevnom redu svih medija u Turskoj. Konačno su objavljeni glavni glumci serije zasnovane na ovom legendarnom filmu.

Težak zadatak pred glumcima nove turske serije Ah Nerede

Foto Credits: Internet Haber

Nil Keser će igrati Zehru, koju igra Gulsen Bubikoglu u orginalnom filmu, a Oktay Cubuk će u seriji dati život Feritu, kojeg u filmu igra Tarik Akan. Ovo dvoje mladih glumaca sada čeka veoma težak zadatak. Zadatak se odnosi na to da se likovi koje igraju dovedu do savrmene publike dajući im odgovarajuće zasluge. Odnosno da na pravi način iznesu uloge koje su ranije u filmu bile veoma popularne.

Formirana je glumačka ekipa za TV seriju Ah Nerede koja će se emitovati na Star TV i snimanje je počelo. Turski film, koji je ostavio traga u jednom periodu, biće osnova za serijsku verziju Ah Nerede, a ako gledanost i sve prođe kako treba, pojaviće se pred publikom tokom celog leta.

Dvoje mladih glumaca Nil i Oktay, koji će oboje po prvi put igrati glavnu ulogu, preuzela su veliku odgovornost ovom serijom. Uopšte neće biti lako oživeti dva nezaboravna lika koje igraju dva majstora turske kinematografije. Nestrpljivo se očekuju nastupi i harmonija Nila Kesera i Oktaya Cubuka.

Ono što  je sigurno je da nas očekuje zaista zanimljivo leto kada su u pitanju turske serije…

NOVO - Ozan Akbaba ispunio cilj sa serijom Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

By: TV Exposed