Otkriveno kada će se venčati Ozge Gurel i Serkan Cayoglu

Poznati par sa TV ekrana, Serkan Cayoglu i Ozge Gurel, koji su se upoznali i zavoleli tokom snimanja TV serije Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja, objavljenoj 2014, verili su se 19. juna.

Otkriveno kada će se venčati Ozge Gurel i Serkan Cayoglu

Foto Credits: Haberturk

Fotografije sa veridbe ovog poznatog turskog para, koji će brakom krunisati srećnu 7-godišnju vezu, ostavile su trag na društvenim mrežama. Obožavaoci su počeli da se pitaju o datumu venčanja Ozge i Serkana.

Objavljen je datum venčanja Serkana Cayoglua i Ozge Gurel. Popularni par će se venčati 16. jula, dakle za nešto više od dve nedelje. Mehmet Ustundag iz lista Hurriyet objavio je detalje venčanja para koje će se održati u inostranstvu.

Prema datim informacijama, navodi se da će se par venčati 16. jula u Nemačkoj. Navodi se i da planiraju određenu ceremoniju i u Italiji 13. avgusta.

Izveštava se da će par održati venčanje za romantično venčanje u Veroni, u Italiji, koje nosi tragove besmrtne ljubavi Romea i Julije.

Navodi se i to da se par već mesecima priprema za ovo venčanje i ceremoniju. Razlog za odabir Nemačke za venčanje je taj što porodica Serkana Cayoglua živi u toj evropskoj zemlji. Srećni par je izabrao Italiju kako bi ovaj najposebniji dan u svom životu učinio još posebnijim.

NOVO - Poznat partner Meryem Uzerli u novoj seriji Ru

By: TV Exposed