Su Burcu Yazgi Coskun iskreno o sebi

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je otvorila vrata slave likom Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, zapravo je navikla na kamare.

Su Burcu Yazgi Coskun iskreno o sebi

Foto Credits: Haberler

O ovoj mladoj i veoma talentovanoj turskoj glumici, koja je na snimanjima od 7. godine i koja je stekla mnogo iskustva u adolescenciji, priča se već 3 godine uspehom u TV seriji Kardeslerim.

Glumica, koja nije sišla sa dnevnog reda društvenih mreža i koja je nedavno izmamila osmeh fanovima reklamama, podelila je neke detalje o sebi.

Rekavši „jako sam ljubomorna, ali ne uvek“, Su Burcu Yazgi Coskun je objasnila razmere svoje ljubomore ovim rečima:

„Ljudi obično kažu da nisu ljubomorni, već samouvereni. Ipak, ne mislim da je ljubomora povezana sa samopouzdanjem. Ako je to osoba koju mnogo volite, ljubomorni ste što je njen fokus na nečemu drugom, želite da svo vreme budete sa njom.”.

Ne voli da deli svoju privatnost

Objašnjavajući da ne može da kaže najljubomorniji čin koji je napravila u intervjuu na Youtube kanalu lista Sabah, glumica je izjavila da nije škrta, ali ne krije da je štedljiva osoba.

Glumica, koja voli da jede i ne okleva da troši novac za to, takođe je napomenula da ima strukturu koja ne voli da deli svoja razmišljanja i svoju privatnost.

Ono što je sigurno je da je Su Burcu Yazgi Coskun glumica pred kojom je svetla budućnost.

NOVO - Alev iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice mnogi nazivaju superherojem!

By: TV Exposed