Esra Bilgic popularna u svetu

Esra Bilgic, koja je dobila veliko priznanje sa svojim likom Halime Hatun u seriji Dirilis: Ertugrul, srećna je što je popularna u svojoj prvoj seriji. Poznata glumica sada glumi lik Sibel u TV seriji Ramo, ali uspeh serije Dirilis:Ertugrul takođe povećava bazu obožavalaca u inostranstvu. Objavljivanjem serije u Urdu u Pakistanu u mesecu Ramazana, divljenje ...

Esra Bilgic popularna u svetu

Esra Bilgic, koja je dobila veliko priznanje sa svojim likom Halime Hatun u seriji Dirilis: Ertugrul, srećna je što je popularna u svojoj prvoj seriji.

Poznata glumica sada glumi lik Sibel u TV seriji Ramo, ali uspeh serije Dirilis:Ertugrul takođe povećava bazu obožavalaca u inostranstvu. Objavljivanjem serije u Urdu u Pakistanu u mesecu Ramazana, divljenje prema Esri Bilgic eksplodiralo je u ovoj zemlji. Ovo veliko interesovanje za Esru Bilgic i njena popularnost, doneli su joj je razne reklamne ponude i projekte. Na jednom od postova glumica je objavila: “Tek smo počeli”, izjavivši da će nastaviti da stoji pred svojim fanovima u različitim formacijama.

By: TV Exposed

NOVO - Iznenađujući ulazak poznatog glumca u seriju Bay Yanlis