Selda Akor napustila TV seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, koja se 5 sezona emituje na ATV ekranima, jedna je od produkcija koja je ostavila trag u ovom sektoru. Za 6. sezonu serije, u kojoj je glumio Oktay Kaynarca, ekipa će se uskoro okupiti i započeti snimanje. Zbog izolovanosti tokom pandemije, informacije o razbijanju tima serije, izazvale su reakcije. Selda ...

Selda Akor napustila TV seriju Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, koja se 5 sezona emituje na ATV ekranima, jedna je od produkcija koja je ostavila trag u ovom sektoru. Za 6. sezonu serije, u kojoj je glumio Oktay Kaynarca, ekipa će se uskoro okupiti i započeti snimanje.

Zbog izolovanosti tokom pandemije, informacije o razbijanju tima serije, izazvale su reakcije. Selda Alkor, koja je učestvovala u seriji kao likom Melike Meftun, najavila je da se neće pojaviti u šestoj sezoni.

Glumica je rekla pred kamerama u tržnom centru da nije u novoj sezoni i rekla je: "Tamo je lepo okruženje, to je ustaljena serija, ali 13 epizoda je bilo dosta za mene. Neću biti omiljena u novoj sezoni. Ako se vratim na setove, trajanje projekta trebalo bi da bude kratko. “ 76-godišnja glumica igrala je negativnu ulogu u seriji. Ona je potpisala ugovor od 13 epizoda i taj je ugovor završen.

Selda Alkor je nedavno izjavila zašto je prihvatila ulogu sledećim rečima: „Imala sam 13 epizoda u toj drami. Ovo je bio posao da testiram sebe. Uvek sam igrala dobru ženu toliko godina, a sada sam rekla „Pusti me da igram loše i videću kako će biti“, neka bude .. “

By: TV Exposed