Alev iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice mnogi nazivaju superherojem!

Značenje lika Alev raste za gledaoce koji pažljivo prate seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i savladavaju svaki detalj priče.

Alev iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice mnogi nazivaju superherojem!

Foto Credits: Internet Haber

Mnogi ljubitelji TV serija već su počeli da opisuju Alev, koju igra Mujde Uzman, kao „superheroja“.

Lik Alev, koju tumači Mujde Uzman, živopisna je ličnost i jedan od najvažnijih likova u priči, kako kod publike, tako i kod ostalih aktera serije.

Mujde Uzman uspešno tumači ulogu, a svojim doprinosom Alev deluje kao jedan od nezaboravnih likova serije u seriji Kizilcik Serbeti. Razlog zašto ženska publika lik Alev naziva „superherojem“ je taj što je tu kome treba pomoć.

Lik Alev osvojio je srca publike jer je pomogla Nursemi i Dogi u njihovim velikim problemima. Nakon što su mnogi nazvali Alev „superherojem“, Mujde Uzman je rekla:

Ona ne može da zašije svoju podelu i trči da pomogne svima oko sebe. Hajde da vidimo kako će on da zašije svoje ripove, a ja čekam u iščekivanju.”.

Podsećajući da je Alev rekla Nursemi: „Sada me možeš spasiti.“.

Priča nije kliše

Takođe je veoma zanimljivo kako će zbližavanje Abdulaha i Alev rezultirati u priči ove turske serije. U ovom trenutku, glumci ne znaju šta će scenaristi uraditi.

Ističući da je serijal Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice produkcija puna iznenađenja, Mujde Uzman je navela da se drže dalje od klišea kao priče. Glumica je dodala da su scenaristi ostvarili dela koja će iznenaditi ne samo publiku, već i ceo tim.

Ostaje da vidimo na šta je tačno mislila…

NOVO - Interesovanje za  Adim Farah / Zovem se Farah u inostranstvu obezbedilo sezonu 2!

By: TV Exposed