Poznat partner Meryem Uzerli u novoj seriji Ru

Turska serija Ru je konačno dobila i glavnog muškog glumca. Poznato je ko će biti partner Meryem Uzerli u ovom novom projektu digitalne platfome Disney Plus.

Poznat partner Meryem Uzerli u novoj seriji Ru

Foto Credits: Haberler

Nakon što je Mert Yazicioglu odustao od glavne muške uloge u seriji Ru, usledila je potraga za odgovarajućim rešenjem. Mert je morao da napusti ovaj projekat zbog toga što nije mogao da pronađe vreme za rad na ovoj seriji usled drugih projekata. Umesto njega angažovan je Burak Berkay. Ovaj mladi glumac će u seriji Ru tumačiti lik mladića koji će otpočeti romansu sa starijom, udatom ženom koju će glumiti Meryem Uzerli. Burak je dobro poznat fanovima popularne istorijske serije Destan / Legenda. On je u ovoj seriji oživeo lik Kaye Tegina.

Poznat je i ostatak glumačkog kadra ove turske digitalne serije. Važne uloge u ovoj seriji će imati Emre Karayel, Derya Alabora, Sevval Sam, Zafer Algoz i Hira Koyuncuoglu.

Ova nova turska serija će početi uskoro da se snima, a kadrovi će biti snimljeni u Urli.

Gledaćemo priču Uzera i Reyan. Uzerova majka boluje od raka i u kratkom roku rešava probleme koji izazivaju sve. Uzerov susret s Reyan, koja sa suprugom vodi restoran Ru i koja je potresena muževljevom izdajom, potpuno će im promeniti život. Zbog ljubav koju osecaju, Uzer koji je mladji od nje bice testiran pritiskom okoline…

Ostaje da vidimo kako će publika reagovati na radnju kakvu do sada nismo imali mnogo prilike da gledamo u turskim serijama.

NOVO - Turske serije četvrtkom - borba između Icimzdeki Ates, Duy Beni i Seni Kalbime Sakladim!

By: TV Exposed