Merve Dizdar o drugoj sezoni serije Omer

Turska glumica Merve Dizdar privukla je pažnju prvom sezonom serije Ersan Kuneri, koja je emitovana na Netflixu, i likom Gulben u seriji Masumlar Apartmani, koja je trajala dve sezone.

Merve Dizdar o drugoj sezoni serije Omer

Foto Credits: DiziCentral

Ove sezone Merve Dizdar učestvovuje na televiziji Star u TV seriji Omer.

Rođena 1986. godine u Izmiru, glumica je ponovo očarala svoje fanove dramskim nastupom u TV seriji Omer, gde se pojavila sa likom Nise.

Glumica, koja je potpisivala jedan za drugim projekte u svetu TV serija, bioskopu i pozorištu, prisustvovala je pre neki dan Kanskom festivalu u Francuskoj. Merve, koja je dobila aplauz za ulogu u filmu reditelja Nurija Bilgea Ceylana, Kuru Otlak Ustune, rekla je da su imali srećan proces i TV seriji Omer.

Još nije jasno da li će se serija u kojoj glume Gokce Bahadir, Baris Falay i Selahattin Pasali nastaviti u drugoj sezoni. Glumica je o seriji govorila ovako:

„Imali smo veoma dobru sezonu. Mislim da je to finale sezone. ni ja ne znam. Recimo da je dobra sezona. Veoma sam srećna, imam mnogo sreće sa prijateljima, režiserom, ljudima iz produkcije i glumcima. Masumlar Apartmani je bio takav, kao i Omer. Veoma sam srećna iznutra, i svi su veoma srećni. Radimo dobar posao.”.

Na leto snimanje sezone 2 serije Ersan Kuneri

Merve Dizdar, koja nije znala da li će se projekat nastaviti u drugoj sezoni, otkrila je da tim još nije dobio nikakve informacije od producenta i rukovodstva kanala u vezi sa tim.

Objašnjavajući da će na leto biti na snimanju druge sezone serije Ersan Kuneri i da će uzeti kratak odmor, Merve je izjavila da nema drugačiji plan za sledeću sezonu rekavši:

„Nadam se da ćemo nastaviti seriju Omer.”.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Rabia Soyturk o lošoj navici koju je imala

By: TV Exposed