Ibrahim Celikkol još jednom pokazuje svoju humanost!

Veoma je cenjen rad glumca Ibrahima Celikkola kada je pomogao vatrogascima tokom šumskih požara u regionu koji su tokom leta duboko povredili Tursku.

Ibrahim Celikkol još jednom pokazuje svoju humanost!

Foto Credits: DiziCentral

Čak i da Ibrahim Celilkkol nije uradio ništa što bi ga istaklo tokom ovih velikih požara, on je došao do izražaja sa objavama na društvenim mrežama onih koji su ga poznavali. Nije prošlo nezapaženo da je Ibrahim, koji je hvaljen zbog svog požrtvovanog stava tokom šumskih požara, sada započeo svoje dobrotvorne aktivnosti nakon dva velika zemljotresa koja su potresla Kahramanmaraš.

Glumac, za koga se ispostavilo da je prvog dana zemljotresa otišao u Hataj sopstvenim vozilom, doneo je i materijal za pomoć i potrudio se da pomogne onima kojima je potrebna pomoć u regionu. Kao osoba, Ibrahim Celikkol se još jednom upustio u ovako izazovnu dobrotvornu aktivnost, uz to on zna kako da živi u teškim prirodnim uslovima.

Priznanje za napore

U štampi je objavljeno i da je glumac išao u razne okruge i sela i davao sve od sebe da pomogne tamošnjim građanima, a svojim terenskim vozilom je pomagao u aktivnostima traganja i spasavanja odupirući se prirodnim uslovima. Glumac, koji je bio pionir u širenju glasova ljudi tako što je podelio mnoge objave na svom Instagram nalogu i davao uputstva žrtvama zemljotresa, ponovo je stekao priznanje ovim naporima.

Prvo u šumskim požarima, a potom i u zemljotresu, Ibrahim Celikkol je takođe pokazao svoje ljudsko gledište pokazujući tihu, ali duboku dobroćudnost, bez isticanja sebe, bez brige da će praviti bilo kakve reklame. Glumac, koji je bio na snimanju druge sezone serije Kus Ucusu, smatra svojom dužnošću da bude tu za javnost kad god im zatreba podrška.

Bravo Ibro!

NOVO - Timucin Esen u novoj akcionoj TV seriji

By: TV Exposed