Timucin Esen u novoj akcionoj TV seriji

Timucin Esen je jedan od majstora stvaranja likova. Esen, koji je svakoj ulozi dodao smisao i uspeva da prenese emociju lika na publiku, nedavno se pojavio pred svojim fanovima sa Disney plus serijom Ben Gri.

Timucin Esen u novoj akcionoj TV seriji

Poznati glumac će se pojaviti u novom projektu, odnosno TV seriji. Za seriju se sprema ambiciozna glumačka ekipa, u kojoj Timucin Esen vodi glavnu reč, a pripremaju je O3 Medya i Same Film. Pošto će to biti serija orijentisana na akciju, fanovi Timucin Esena su sa radoznalošću počeli da čekaju ovaj projekat.

Činjenica da je Gokhan Horzum, scenarista serije Cukur / Jama. koja je trajala 4 sezone i postigla veliki uspeh, osoba koja je napisala priču, daje važnu poruku da će to biti priča sa dobrom radnjom i imati veoma veliki glumački kadar. Takođe je otkriveno da će ime koje će tumačiti lik Iskendera, mračnog biznismena u seriji, biti Sevket Coruh, koji je na kraju 16. sezone napustio seriju Arka Sokaklar. Coruh će u seriji igrati lik Iskendera, a Timucin Esen tumači lik njegovog strelca, odnosno plaćenog ubice Korkmaza.

Promenjen naziv serije

Takođe je otkriveno da će se u ovoj seriji pojaviti i Genco Ozak, koji je uspešno tumačio psihopatske likove u TV serijama Guvercin Cukur. Obožavaoci Određivanje ova 3 imena za seriju, za koju se planira da nosi naziv Tetikcinin Oglu / Ubicin sin, predstavlja izuzetan razvoj. Razlog za to je činjenica da su sva 3 glumca veoma uspešna u portretisanju različitih likova. Sa nestrpljenjem se iščekuje kada će početi snimanje nove Fox TV serije koja će otkriti akciju i avanturu. U pitanju je serija koja je prvo nazvana Tetikci / Plaćeni ubica, ali je izgleda ime u međuvremenu promenjeno

 Očekuje se da će nova serija, koju će režirati Iagız Alp Akaydin impresionirati široku publiku.

View this post on Instagram

A post shared by Timuçin Esen (@timucinesen)

NOVO - Idris Nebi Taskan ističe važnu ulogu pasa u spasavanju nakon zemljotresa!

By: TV Exposed