Koliko može nova turska serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

U akcionoj seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja se u bliskoj budućnosti očekuje da će se susresti sa publikom na ekranima Fox TV-a, formirana je takva glumačka ekipa da oni koji je vide veruju da će majstorstvo kreiranja likova ovih imena će doneti uspeh.

Koliko može nova turska serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca?!

Foto Credits: Haberler

Povratak Timucina Esena u televizijske serije nakon duže pauze smatra se razvojem koji zadovoljava njegove fanove. Glumac, koji igra ulogu strelca, odnosno plaćenog ubice, učestvuje u jednom od najposebnijih projekata u svojoj karijeri sa likom po imenu Korkmaz.

Timucin Esen, koji je osvojio srca svojom ulogom doktora u TV seriji Hekimoglu, u to vreme je bio spasilac života. Ipak, u novoj seriji gledaćmo popularnog glumca u ulozi ubice i kao zločinca koji namerava da tako živi.

Naravno, Sevket Coruh, kojeg smo 16 sezona gledali kao komesara Mesuta u TV seriji Arka Sokaklar godinama je uživao da igra policijski lik. Međutim, sada će se pojaviti u potpuno drugačijem liku. Čini se da duo Timucin Esen i Sevket Coruh iznenađuje svoje fanove ovim različitim likovima.

Kvalitetna glumačka ekipa

Genco Ozak, koji odlično igra psihopatske uloge, takođe je u glumačkoj ekipi serije koja se snima u Bodrumu. Podsetimo, u timu serije je i Serhat Kilic, koji u temi psihopatije pokazuje dokle može da ide sa likom Čolaka. Detalji o ulogama Genca Ozaka i Serhata Kilica već su bili predmet radoznalosti.

Sezin Akbasogullari, koja je sjajno nastupila u seriji O Kiz / Ta devojka istakla se kao majstor kreiranja likova. Naravno, pored ovih imena treba pomenuti i Bahar Sahin. Mlada glumica je do izražaja došla veoma efektnim nastupom u seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul. Sada će pokušati da impresionira svoje fanove novom serijom Tetikcinin Oglu.

Priču u seriji, koja uključuje i imena kao što su Esra Kizildogan, Kaya Akkaya i Baran Can Eraslan, piše tim koji predvodi Gokhan Horzum.

Ističući se kao detektivska i kriminalistička serija svojim događajima koji oduzimaju dah, Tetikcinin Oglu / Sin strelca izgleda kao jedan od najposebnijih projekata 2023. Koliko može, ostaje da vidimo. Vrlo brzo će biti poznat i datum premijere.

NOVO - Nova uloga Safak Pekdemir

By: TV Exposed