Nova uloga Safak Pekdemir

Turska glumica Safak Pekdemir se od sinoć pojavljuje u novom projektu. Prenosimo celu informaciju.

Nova uloga Safak Pekdemir

Foto Credits: Internet Haber

Turska TV serija Ego, koja je počela u večeri pre razornih zemljotresa bila je u drugom planu zbog tih dešavanja. Nakon emitovanja prve epizode usledila je pauza koja je trajala sve do sinoć. Juče je emitovana nova epizoda koja je dobila i pojačanje u glumačkom kadru.

Serija u kojoj glavne uloge tumače Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk se vratila na TV ekrane. Ovaj projekat za koji je zadužena kompanija Pastel Film, a koja se emituje na Fox TV-u i dalje traži svoju publiku s obzirom da je sinoć emitovana tek druga epizoda. U seriji koja donosi priču o Erhanu, koji ima veliki dug i čiji se život menja nakon ponude šefice Sibel od epizode 2 gledamo još jedan lik, Esin.

Safak Pekdemir kao Esin

Esin će u ovom projektu tumačiti sjajna Safak Pekdemir. Ostaje da vidimo koliko dugo će se ona zadržati u projektu, kao i to koliko će njen lik biti značajan u nastavku ove nove turske serije.

Safak Pekdemir je mlada turska glumica, rodjena 1988. godine. Do sada se pojavila u 13 projekata. Poslednja serija u kojoj smo je gledali je Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. U njoj je glumila lik Sevde Tuzkan. Mnogi je i dalje pamte kao Zehru Argun iz serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka u kojoj se pojavila u 110 epizoda.

Pre toga se pojavljivala u projektima Yalancilar ve Mumlari, Seksenler, Leyla ile Mecnun i nekoliko filmova. Karijeru je otpočela 2010. godine likom Zehre u seriji Turk Mali.

NOVO - Emre Kivilcim kao Mehmet od večeras u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed