Emre Kivilcim kao Mehmet od večeras u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Emre Kivilcim je postao jedna od glavnih uloga u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja će početi da se sastaje sa publikom večeras, u ponedeljak uveče na Kanalu D.

Emre Kivilcim kao Mehmet od večeras u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: haber365

Emre Kivilcim, koji je igrao Selima u dnevnoj seriji Elif i time stekao veliku bazu obožavatelja i svoje ime proslavio u inostranstvu, možda je započeo jedan od najvažnijih projekata u svojoj karijeri.

Glumac, koji je preuzeo glavnu ulogu i u seriji Bozkir Arslani Celaleddin i privukao veliku pažnju, bio je cenjen i zbog uloge Irfana u seriji Uc Kız Kardes / Tri sestre. Međutim, obožavatelji glumca mogu više prihvatiti lik Mehmeta u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo nego sve njegove prethodne uloge. Razlog za to se objašnjava sličnošću sa glumcem u pogledu karakteristika lika Mehmeta.

Emre će u novoj seriji biti partner sa Rabiom Soyturk. Iako su i harmonija i energija ovog novog serijskog para stvar velike radoznalosti, treba reći da su oni već nominovani za jedan od omiljenih TV serijskih parova na društvenim mrežama.

Sličnost sa likom

Emre Kivilcim je takođe izjavio da je važno da lik bude sličan njemu, jer tako više voli seriju. Glumac je rekao da su dugo radili na projektu i preneo sledeće detalje:

„Odbrojavamo dane da našoj publici ispričamo našu priču na najtačniji način, uzbuđeni smo. Lik Mehmeta kojeg ću igrati ima mnogo sličnosti sa mnom. I priča i Mehmet su me jako impresionirali. Njegova zrelost i odgovornost postali su za mene karakter koji sam mogao da internalizujem.”.

Iz priloženog je jasno, u liku Mehmeta naći ćemo mnogo različitih aspekata iz samih karakteristika glumca. U ovom trenutku, čini se da Emre neće imati problema da se identifikuje sa Mehmetom.

Priče o likovima u seriji će takođe privući publiku na projekat. Prema Kivilcimu, događaji i odnosi od prošlosti do sadašnjosti i danas utiču na likove.

NOVO - Erkan Petekkaya već ima novu ulogu

By: TV Exposed