Ide li serija Cop Adam / Čiča gliša putem projekta Yali Capkini?!

Serija Cop Adam / Čiča gliša koja iznenađuje publiku svakom novom epizodom na Star TV-u sredom uveče, i dalje je cenjena.

Ide li serija Cop Adam / Čiča gliša putem projekta Yali Capkini?!

Foto Credits: Karar

Gledanost ove turske serije i dalje je zaista dobra. Nije lako osvojiti drugo mesto u AB grupi sa 4. epizodom i dobiti ocene znatno iznad proseka u svim kategorijama. Veoma pozitivan utisak ostavlja činjenica da ovaj rejting uspeh TV serije Cop Adam, sa Enginom Altanom Duzyatanom i Elcin Sangu u glavnim ulogama i koji privlači pažnju svojim drugačijim konceptom, nastavlja da raste sa svakom novom epizodom.

Serija ima aspekt koji počinje grubo, ali onda svojim emotivnim scenama publici daje drugačiju atmosferu. To što su na publiku uveliko uticali dijalozi i emocionalni prelazi između likova Tamera i Peri čini se glumačkim uspehom. Sa rejtingom do 6 kao rezultat uspeha scenarija i glume, serija Cop Adam je postala veoma vredna produkcija za Star TV. Uprkos činjenici da je serija Kurulus Osman dominantna sredom uveče i emituju se različite TV serije, Cop Adam daje dobre predstave.

Obožavatelji Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu takođe se ističu brojne zajedničke scene. Ljubitelji serije već su tražili takav glavni par, a serija Cop Adam / Čiča gliša im je ovo ponudila. Gledalac kaže: „Glavni likovi imaju sjajne dijaloge. Najbolji deo serije je to što u seriji ima zaista mnogo scena koje gledamo za njih. Scene Peri i Tamer greju srce.”

Prikazujući najveći proboj sezone sa serijom Yali Capkini, Star TV je izgleda postigla drugi najveći uspeh tako što je ovaj put učinila da se publika dopadne seriji Cop Adam.

NOVO - Bugra Gulsoy o planovima za doček

By: TV Exposed