Bugra Gulsoy o planovima za doček

Turski glumac Bugra Gulsoy primećen je od strane pripadnika medija u Etiler području gde je dao kratak intervju. Glumac koji odmara nakon uspeha serije Dunyayla Benim Aramda u kojoj je glumio, govorio je o planovima za doček Nove godine.

Bugra Gulsoy o planovima za doček

Foto Credits: IMDB

Bugra Gulsoy je u novom intervjuu govorio o planovima za doček 2023. godine. Odnosno, glumac je rekao da zapravo i nema neke specijalne planove za Novu godinu. Proslaviće je kod kuće, kao i prethodne tri godine i nema nameru da menja tu naviku, istakao je ovaj sjajni turski glumac. Postao je kućevni tip i to mu se dopada. Gulsoy je dodao da smatra da je najlepše Novu godinu dočekati u svojom prorodicom.

Podsećamo, Bugra je u braku sa Nilufer Gurbuz od septembra 2018. godine. Iz tog braka imaju sina. Ovo je drugi brak u životu sjajnog turskog glumca. Pre Nilufer bio je u bračnoj zajedinici sa Burcu Karom od 2011. do 2012. godine. Ono što neki možda i ne znaju je to da je Gulsoy pored toga što je sjajan glumac, odličan kao režiser, producent, scenarista, ali i arhitekta, grafički dizajner i sjajan fotograf! Bez dileme, čovek sa mnogo talenata.

Kada je u pitanju njegova glumačka karijera, Bugra iza sebe ima nekoliko sjajnih uloga. Veliku pažnju na sebe je skrenuo ulogom u seriji Fatmagul Sucu Ne?, a zatim je popularnost nastavio da gradi serijama Kuzey Guney, Eski Hikaye, Ask Yeniden i Kizim. Novije generacije ga znaju kao Sultana Meliksaha iz istorijske serije Uyanis Buyuk Selcuklu. Poslednju ulogu imao je u digitalnoj seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, gde je tumačio jedan od glavnih likova i bio zaista fenomenalan.

NOVO - Nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo već ima odličan glumački kadar!

By: TV Exposed