Poznato ko će biti partnerka Erkana Merica u novoj seriji

Pre nekoliko dana potvrđeno je da će Erkan Meric raditi na novom projektu. Reč je o novoj dnevnoj seriji, tako da ćemo Erkana često gledati na TV ekranima.

Poznato ko će biti partnerka Erkana Merica u novoj seriji

Foto Credits: DiziCentral

Erkan Meric će se pojaviti na kanalu TV8. Vlasnik ovog kanala gospodin Acun Ilicali ne prestaje da privlači pažnju gledalaca. Pored rijalitija Survivor koji je nazvan i „ubicom TV serija“, Ilicali priprema i nove serije. Jedan od projekata je i serija Tuzak / Klopka, u kom će glavne uloge tumačiti Talat Bulut i Akin Akinozu. Drugi projekat je dnevna serija u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Erkan Meric. Naziv ove serije je Yazgi ili u prevodu Sudbina.

Fanove raduje to što će se Erkan nakon serije Adini Sen Koy u kojoj je izgradio svoje ime, vratiti dnevnim TV serijama. Otkriveno je i ko će biti partnerka Mericu u ovoj novoj seriji. U pitanju je mlada glumica Yagmur Ozturk. I ova vest se dopala Erkanovim fanovima i mnogi su nestrpljivi da ih vide zajedno na TV ekranima. Ova mlada glumica je poznata iz serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha u kojoj je tumačila lik po imenu Sevda. Pre toga je radila na 165 epizoda serije Acemi anneler u kojoj je glumila Ceren. Karijeru je otpočela u projektu Sevdim Seni Bir Kere 2019. godine.

Scenario za seriju Yazgi piše Yasar Aksu. Na poziciji režisera se nalazi Hakan Sahin. U narednom periodu saznaćemo više informacija o samoj radnji ove serije ali i ostatak glumačkog kadra.

Snimanje kadrova na ovoj novoj turskoj televizijskoj seriji će započeti već u narednim danima.

NOVO - Turska serija Duy Beni ostvarila svetski uspeh!

By: TV Exposed