Turska serija Duy Beni ostvarila svetski uspeh!

Serija Duy Beni / Čuj me, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na televiziji Star, nastavlja da raste. Serija, koja privlači pažnju uspešnim mladim glumcima, u julu je postigla svetski uspeh.

Turska serija Duy Beni ostvarila svetski uspeh!

Foto Credits: Internet Haber

Duy Beni je uz seriju Tozluyaka najuspešniji projekat ove letnje sezone turskih TV serija. Ove dve serije, koje imaju dobar rejting, verovatno se očekuju na ekranima u zimskoj sezoni.

Serija Duy Beni, koja skreće pažnju na problem maltretiranja u srednjim školama i nekim svojim scenama izaziva reakciju publike, takođe dobija pristojnu ocenu u rejtingu. Iako Duy Beni zaostaje za projektom Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koji je objavljen iste večeri, ova serija dosta obećava.

Inače, serija Čuj me je u julu postigla veliki uspeh. Prema podacima The Whit-a, koji izveštava o broju pratilaca na Instagramu, Duy Beni je bila serija koja je u julu najviše povećala broj pratilaca u celom svetu. Ova turska TV serija je u julu prikupila 673 hiljade pratilaca.

Letnja serija Star TV-a, Duy Beni, nije bila baš sjajna u početku. Međutim, sa drugom epizodom rejting je počeo da raste veoma brzo. Dok je projekat porastao u rejtingu, uradio je nešto što nikada ranije nije viđeno na društvenim mrežama. Epizode ​​ove impresivne serije emitovane na Youtube-u gledaju milioni ljudi.

Trejler sedme epizode ​​serije Duy Beni / Čuj me je pogledan skoro 2 miliona puta za samo 12 sati. Broj pregleda prve epizode ​​serije, koja je podeljena pre mesec dana, premašio je 10 miliona. Broj pratilaca Youtube kanala približio se 800.000.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

NOVO - Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi | Neka život dođe kako zna nastavlja sa porastom

By: TV Exposed