Bližimo se finalu serije Aile | Porodica

Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug su u glavnim ulogama u seriji Aile | Porodica, koja se emituje na Show TV-u utorkom uveče.

Bližimo se finalu serije Aile | Porodica

Foto Credits: IMDB

Mora se reći da su dva mlada i uspešna imena veoma impresionirala publiku. O skladnoj saradnji i visokoj energiji dvoje poznatih glumaca, koji veoma uspešno tumače likove Devin i Aslana u priči serije, mnogo se priča na društvenim mrežama.

Postalo je jasno da je Levent Ulgen, koji je igrao lik Ibrahima u TV seriji Aile, napustio TV seriju Aile | Porodica.

Prateći ovaj razvoj događaja, izlazak važnog glavnog glumca iz priče ukazuje na to da se korak po korak kreće ka finalu.

Čini se da će priča o seriji dovesti publiku do većeg uzbuđenja jer će se neki događaji uskoro razrešiti.

Kraj u epizodi 30?!

Očekuje se da će serija Aile | Porodica završiti u 30. epizodi.

Razlog za ovo očekivanje je što je od početka planiran kao projekat od 30 epizoda. Nije poznato da li će producent serije Ay Yapim i emiter Show TV doneti drugačiju odluku, ali mnogi gledaoci očekuju da će serija imati finale nakon 9 epizoda.

Iako je priča bila veoma uspešna u prvoj sezoni, bio bi pametan izbor da se posle 9 epizoda napravi finale za seriju Aile, koja, suprotno očekivanjima, nije bila na željenom nivou u gledanosti u drugoj sezoni.

U trenutku kada priča postepeno počne da dosađuje publici, uzbuđenje koje stvaraju različiti likovi može privući publiku i garantovati dobru ocenu za narednih 9 epizoda. Međutim, budući da mogućnost produženja serije nosi rizik od naglog slabljenja scenarija, planiranje emitovanja od 30 epizoda izgleda logično.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Kivanc Tatlitug i Beren Saat partneri u filmu Istanbul Icin Son Cagri | Poslednji poziv za Istanbul

By: TV Exposed