Serenay Sarikaya u centru novog skandala!

Turska glumica Serenay Sarikaya našla se ponovo u centru pažnje medija iz ne baš dobrog razloga. Prenosimo o čemu se radi.

Serenay Sarikaya u centru novog skandala!

Foto Credits: Dizilah

Serenay Sarikaya je pre nekoliko dana postala predmeta natpisa štampe kada su ona i Hande Ercel obukle crvene kupaće kostime. Gotovo da nema medija u Turskoj koji nije analizirao ta dešavanja. Situacija se konačno smirila, da bi se Serenay našla u centru novog skandala. Sarikaya je uhvaćena u kupovini lažnih Instagram pratilaca!

Za dva dana, čak 100 hiljada lažnih Instagram profila je zapratilo njen zvaničan nalog na toj društvenoj mreži. Glumica je demantovala bilo kakvu povezanost sa tim. Njena agencija sada navodno pokušava da pronađe zbog čega se to desilo i odakle su ti pratioci došli. Turski mediji su složni da je glumica pokušala da stvori lažnu sliku da njena popularnost raste, ali da je uhvaćena na delu.

Vest o tome preneo je i tabloid Takvim. U njihovom tekstu podsećaju da je Hande Ercel ubedljivo najpopularnija turska glumica sa preko 24 miliona pratilaca. Da li se između ove dve glumice javlja neko rivalstvo, zna najbolje Serenay Sarikaya.

NOVO - Aysegul Unsal ima novu ulogu nakon tri godine

 By: Milt-TV Exposed