Hande Ercel o novim projektima i Keremu

Turska glumica Hande Ercel boravila je sa prijateljicama na odmoru u SAD. Među njima se našla i njena koleginica i dobra prijateljica Bensu Soral.

Hande Ercel o novim projektima i Keremu

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je nakon povratka u Turskoj primećena u jednoj glumačkoj agenciji. Pripadnici medija su je odmah upitali o budućim projektima i poslovnim planovima. Hande je rekla da trenutno čita ponuđene scenarije. Još uvek nije donela odluku oko novog posla, tako da nema ništa konkretno da im kaže. Ono što može sa sigurnošću da im potvrdi je to da joj nije bitno da li je u pitanju serija neke digitalne platforme ili televizijski projekat.

Kada je upitana za odmor u Americi, Ercel je istakla da su se zaista sjajno provele. Jedan od novinara je upitao Hande da li je istina da njen momak, Kerem Bursin nekada pije previše, kao što je sam potvrdio, na šta se ona nasmejala i rekla da to nije primetila. U njihovom odnosu je zaista sve u najboljem mogućem redu.

Otkrila je i jednu zanimljivost o Keremu. Hande Ercel je ispričala novinarima da bi Kerem da nije glumac najverovatnije bio trener rvačima. Kada je ona u pitanju, od detinjstva je imala samo jedan san - da postane glumica,

Ono što je poznato od ranije je da će Hande pohađati časove glume kod Lori Lively. S obzirom na pandemiju, postoji opcija da turska glumica uopšte ni ne ide u SAD, već da časovi budu u online formi. Na taj način bi Ercel mogla da prihvati uloge u Turskoj bez obzira kada je početak snimanja tih projekata. Takav princip je primenjivala Hazal Kaya koja je učila od Lively preko interneta, tokom snimanja serija Midnight at the Pera Palace.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline

 By: Milt-TV Exposed