Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu - par koji će obeležiti letnju sezonu?

Uspon u karijeri mlade glumice Dilan Cicek Deniz se nastavlja. Glumica, o kojoj se naširoko priča zbog lika Sene u seriji Čukur, imala je priliku da pokaže svoje talente tako što je prošle sezone preuzela glavnu ulogu u Alev Alev.

Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu - par koji će obeležiti letnju sezonu?

Foto Credits: Internet Haber

Dilan Cicek Deniz se nedavno sastala sa Burakom Denizom u glavnoj ulozi u digitalnoj TV seriji pod nazivom Yarim Kalan Asklar, a pojavila se i pred kamerama za film Gidenler. Dilan, koja je partner sa Serkayem Tutuncuom u novoj TV seriji Kiraci / Stanar, koja počinje na leto na kanalu Fox TV, ponovo će se pojaviti pred publikom sa ulogom koja će svi se nadaju impresionirati njene fanove.

Glumica, koja će tumačiti lik po imenu Mona Unkap, u priči o tome šta se dogodilo u stanu igraće ulogu studentkinje koja studira novinarstvo i koja je reporterka internet novina.

Fanovi su veoma radoznali za novi lik glumice, koja će imati priliku da iskusi novinarstvo u ovom novom projektu. Dok je snimanje serije počelo, na društvenim mrežama vlada veliko interesovanje za prvu zajedničku fotografiju Dilan i  njenog partnera u seriji Serkaya. Pomenutu fotografiju možete pogledati ispod naslova.

Kako vam se čini par u ovoj novoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Yasemin Kay Allen u novom projektu nakon serije Erkek Severse

By: Milt-TV Exposed