Serkan Cayoglu se vraća sa novom TV serijom

Turski glumac Serkan Cayoglu uskoro će se ponovo vratiti na TV ekrane. Nakon uloge u seriji Yeni Hayat, Serkan Cayoglu gotovo da nije ni odmarao. Vrlo brzo je počeo da radi na novom projektu. U pitanju je istorijska serija Bir Zamanlar Kibris. U njoj će glumiti turskog obaveštajca, koji se igrom sudbine pronašao na ostrvu ...

Serkan Cayoglu se vraća sa novom TV serijom

Turski glumac Serkan Cayoglu uskoro će se ponovo vratiti na TV ekrane.

Nakon uloge u seriji Yeni Hayat, Serkan Cayoglu gotovo da nije ni odmarao. Vrlo brzo je počeo da radi na novom projektu. U pitanju je istorijska serija Bir Zamanlar Kibris. U njoj će glumiti turskog obaveštajca, koji se igrom sudbine pronašao na ostrvu Kipar u trenutku kada se odlučuje o sudbini miliona ljudi. Njegov lik u seriji je do sada imao iskustva u raznim poslovima, čak i ilegalnim, ali će morati da prođe kroz veoma emotivne momente tokom događaja na ostrvu. Moraće da napravi neke veoma teške izbore.

Zbog ove serije Serkan Cayoglu je promenio i lični opis, pa ćemo ga gledati sa negovanim brkovima na licu. Podsećamo, serija će se sastojati od 26 epizoda, svaka od njih će trajati sat vremena a biće emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1.

NOVO - Pinar Deniz napušta seriju Kirmizi Oda / Crvena soba

By: TV Exposed