Halil Ibrahim Ceyhan o sceni iz serije Emanet koju najviše pamti

Halil Ibrahim Ceyhan, koji igra glavnu ulogu u TV seriji Emanet , impresionirao je mnoge likom Yamana. Mladi glumac, koji je već dve sezone u seriji sa Silom Turkogluom, svojim nastupom i fizičkim karakteristikama je među onim o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Halil Ibrahim Ceyhan o sceni iz serije Emanet koju najviše pamti

Foto Credits: DiziCentral

Emanet je dnevna serija i gledanost nije velika. U stvari, serija, koja je nedavno dobila veoma niske ocene i dalje ima vernu publiku i nastavlja se uspešno na svoj način. Halil Ibrahim Ceyhan se takođe dobro slaže sa svojom partnerkom Silom Turkoglu, a njihova energija takođe mnogo doprinosi uspehu serije.

Halil Ibrahim Ceyhan je, odgovarajući na pitanja svojih fanova, rekao da su za njega najvažnije stvari u životu njegova porodica i voljeni. Na pitanje o sceni u kojoj je najviše uživao i koju nije mogao da zaboravi, glumac je podsetio da su snimili mnogo scena i rekao:

„ Scena Seher na groblju. Spasiti je odatle i osetiti emocije koje je tamo imala bio je zaista taj događaj... Bilo je to u prvoj sezoni.”

Potom su usledila nova pitanja, od kojih se jedno posebno izdvojilo.

"Da li postoji nešto što želite da promenite ili zaboravite?" Odgovarajući na pitanje, glumac je izjavio da ne zaboravlja lako i rekao: „Voleo bih da sam nešto zaboravio“.

Rekao je i da nije zaboravio replike o seriji, a ponekad se čak setio i replika iz prve sezone.

NOVO - Za sedam dana počinje nova serija Kivanca Tatlituga

By: Milt-TV Exposed