Yusra Geyik u seriji Tas Kagit Makas

Projekat TV serije pod nazivom Aile | Porodica trajao je 30 epizoda i impresionirao je veoma široku publiku.

Yusra Geyik u seriji Tas Kagit Makas

Foto Credits: Haberler

Yusra Geyik, koja je u priči serije igrala lik Yagmur, iznenadila je sve pojavljivanjem pred obožavaocima sa sasvim drugačijim ženskim likom.

Geyik, koja je tokom 15 sezona skupila veliko iskustvo sa likom Zelis u TV seriji Arka Sokaklar nakon napuštanja ovog projekta pokazala se u različitim produkcijama.

Yusra, koja je učestvovala u digitalnoj seriji Bozkir, kao i u TV seriji Camdaki Kiz i koja se pojavila na ekranu sa malim ulogama u nekim projektima, sada je pronašla novi projekat serije za sebe.

U novoj seriji kao Ruya

Yusra Geyik, koja se kasnije pridružila glumačkoj ekipi nove serije pod nazivom Tas Kagit Makas koja se emituje na Kanalu D sredom uveče, ponovo se susreće sa svojim fanovima na ekranu.

Iako gledanost još nije baš dobra, TV serija pod nazivom Tas Kagit Makas čini se da je jedan od ambicioznih projekata u 2024. godini.

U ovoj seriji pojavljuju se poznata imena kao što su Ekin Koc, Sera Ariturk, Ozan Guven, Hande Ataizi i Burak Yoruk.

Yusra Geyik, koja će se pojaviti pred publikom u projektu serije Tas Kagit Makas sa likom Ruye, počevši od 4. epizode, daće snagu priči. Hajde da vidimo da li Geyik, koju ćemo gledati kao sestru lika Fecira kojeg tumači Burak Yoruk, može ovog puta da iznenadi svoje fanove drugačijim likom.

View this post on Instagram

A post shared by Yüsra Geyik (@yusrageyik)

NOVO - Cem Belevi o novom projektu i muzici

By: TV Exposed