Cem Belevi o novom projektu i muzici

Održana je press projekcija filma Bana Beni Anlat, koji će biti prikazan 15. marta. Pre filma, glumci su odgovarali na pitanja novinara.

Cem Belevi o novom projektu i muzici

Foto Credits: Internet Haber

Cem Belevi, koji je nasmejao ljude nedavno objavljenom scenom imama u džamiji, govorio je o liku Činara, obolelog od demencije, kojeg je igrao u filmu Bana Beni Anlat.

Belevi je rekao: „Jednog dana sam igrao slepu osobu koja vidi, a sutradan sam postala vatrogasac. Jednog dana sam igrao imama u džamiji, sutradan sam igrao gataru, imali smo veoma zabavan set.“.

Belevi, koji u jednoj sceni igra lika koji gata, rekao je da više veruje u astrologiju nego u proricanje sudbine jer ona ima naučnu osnovu u njegovom stvarnom životu.

O horoskopu i novom albumu

Belevi je rekao:

 „Ponekad uporedim nedelju koju sam proveo sa nedeljnim komentarima mog horoskopa na društvenim mrežama, oni pišu tačno ono što sam doživeo. Verujem u astrologiju.".

Navodeći da su uspeli da završe film Bana Beni Anlat, čije je snimanje završeno u oktobru prošle godine, Cem Belevi je svoje reči nastavio sledećim izjavama:

„Prošlo je godinu i po dana od kako sam završio ovaj film. Kada se datum izlaska poklopio sa mojim drugim projektima i novim albumom, sve su se dešavalo jedno za drugim. Volim i glumu i pevanje. Ne želim da osuđujem toliko dobrih igrača, trudim se da dam sve od sebe, ali sam veoma siguran u svoj novi album. Stiže potpuno naopak album. To će biti potpuno nova slika i drugačiji zvuk.".

NOVO - Kritike na scenario serije Omer uzrokuju pad gledanosti

By: TV Exposed