Da li se serija Savasci nastavlja?

Šta se događa sa serijom Savasci? Ovo pitanje se često postavlja poslednjih dana.  Vesti o mnogim serijama su u štampi, ali informacija o Savasciju nema … Savasci, koja je uspešno završila 4 sezone,  bila je jedna od najpopularnijih produkcija nedeljom uveče. Očekuje se da će serija, u kojoj glume Berk Oktay, Sarp Levendoglu, Gaye Turgut ...

Da li se serija Savasci nastavlja?

Šta se događa sa serijom Savasci? Ovo pitanje se često postavlja poslednjih dana.

 Vesti o mnogim serijama su u štampi, ali informacija o Savasciju nema ... Savasci, koja je uspešno završila 4 sezone,  bila je jedna od najpopularnijih produkcija nedeljom uveče.

Očekuje se da će serija, u kojoj glume Berk Oktay, Sarp Levendoglu, Gaye Turgut Evin i Murat Serezli, biti emitovana u 5. sezoni. Međutim, tim serije još uvek nije sastavljen. Velikom broju TV serija Foks TV-a preti opasnost da  mogu kasniti sa emitovanjem ili biti otkazane.

U razgovoru sa novinarom Aslanom Sayımom, Taner Sahin, koji igra poručniku Gokhana Topraka, je rekao: „U uspešnoj seriji Savasci gde, portretišem poručnika Gokhana, verujem da sam dobio divljenje publike. Zato što sam od publike primio vrlo dobre poruke, nastavljam sa radom. Kao i u svakoj industriji, epidemija Covida takođe je uticala na našu seriju. Iznenađujuće epizode uskoro nas očekuju. ”

U svakom sličaju, sama glumčeva najava novih epizoda donosi fanovima radost.

By: TV Exposed