Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji Aile | Porodica

Glumački kvaliteti Kivanca Tatlituga su dobro poznati. Ovog puta glumac se vraća na TV ekrane sa novim, veoma ambicioznim projektom.

Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji Aile | Porodica

Foto Credits: IMDB

Postoji grupa ljudi koja serije gleda samo zbog glumaca koji se u njoj pojavljuju. Kada se uz njih spoji i kvalitetna priča i sve dobije dobar rejting, dobijemo dugovečan projekat kada su u pitanju turske ali i sve druge TV serije. O novom projektu čija se premijera očekuje sutra, u utorak 7. marta se već dosta piše i priča. U pitanju je TV serija Aile | Porodica koja počinje na kanalu Show TV.

Prvenstvena namera je bila da se adaptira scenario popularne američke serije The Sopranos | Sopranovi, ali je ona propala. Kada nisu dobijene potrebne dozvole za adaptaciju ovog projekta pristupilo se pisanju orginalne priče, za koju je zadužen Hakan Bonomo. U ovom projektu se spojilo dvoje sjajnih glumaca, kojima je zajedničko i to da se dugo nisu pojavljivali u TV serijama.

U pitanju su naravno Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya. Već je poznato i to da će Serenay tumačiti lik psihologice Devin dok će Kivanc glumiti člana mafije. I to ne samo običnog člana, već jednog od istaknutih članova jedne od najmoćnijih porodica u svom gradu.

Kompleksan lik

Biće zanimljivo videti već sada izvesnu ljubav psihologice Devin i mafijaša Aslana, ali i to kako će Kivanc Tatlitug prikazati lik koji u osnovi ne može biti pozitivac, jer je u pitanju kriminalac, ali u sebi nosi mnogo toga dobrog. Ono što je takodje izvesno je da će se Aslan naći pred mnogim teškim odlukama i da će ljubav koja će se razviti izmedju njega i Devin mnogo uticati na sam lik. Dakle, po svemu sudeći očekuje nas zanimljiva priča i kompleksni likovi.

A ko je bolji u prikazivanju takvog muškog lika u TV seriji od Kivanca Tatlituga? Priznaćete, malo ko...

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Značaj i uspeh serije Kardeslerim / Moja braća ne jenjava

By: TV Exposed