Serenay Sarikaya o novoj seriji Kimler Geldi, Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao

Turska glumica Serenay Sarikaya igra glavnu ulogu sa Kivancom Tatlitugom u seriji Show TV-a pod nazivom Aile | Porodica.

Serenay Sarikaya o novoj seriji Kimler Geldi, Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Zlatni leptir, Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug su nagrađeni kao 'najbolji TV serijski par'.

Mnogi gledaoci na društvenim platformama već su videli ovaj par kao najuspešniji duo poslednjih godina i nastavili su da dele objave u ovom pravcu. Nagrada koja je stigla uz Zlatni leptir otkrila je koliko su oni koji su tako mislili bili u pravu.

Serenay Sarikaya se vratila u televizijske serije posle mnogo godina sa TV serijom Aile | Porodica, koja je planirana da traje 30 epizoda i koja je napredovala korak po korak ka finalu.

Nova uloga u Netflixovoj seriji

Nakon projekta pod nazivom Sahmaran za digitalnu platformu Netflix, pažnju je privuklo i učešće poznate glumice u novoj seriji od 8 epizoda pod nazivom Kimler Geldi, Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao.

Poznata glumica, koju ćemo gledati sa likom advokatice Leyle u pravnoj borbi, podelila je neka svoja razmišljanja o projektu. U seriji čiji je scenario napisala Ece Yorenc, Serenay Sarikaya, u liku Leyle Taylan, ući će u važnu pravnu borbu kao advokatica koja radi u advokatskoj kancelariji.

Netflixova serija pod nazivom Kimler Geldi Kimler Gecti, koja uključuje imena kao što su Metin Akdulger, Boran Kuzum, Damla Sonmez, Zeynep Tuce Bayat, je željno iščekivana.

Govoreći o seriji Kimler Geldi Kimler Gecti, Serenay Sarikaya je dala sledeće informacije:

„Serija Kimler Geldi Kimler Gecti nije samo ljubavna priča. Sadrži mnogo stvari. To je kao pravi život... To me je privuklo i pre Leyle. Nedostajala mi je Eceina (Yorenc) olovka i stvarni svetovi koje je stvorila. Leyla je, kao i svi mi, neko ko uči iskustvom i kroz svoja iskustva razjašnjava šta želi od života. Ljubav, izdaja, prijateljstvo sve zajedno…”.

NOVO - Burak Sevinc dobija pohvale!

By: TV Exposed