Žestoka suspenzija za seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice - čak pet nedelja?!

Šteta. Ne postoji drugi izraz ako se obistine najave vezane oko turske TV serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice. Već neko vreme se priča o tome da je RTUK (turski državni cenzor za TV i radio program) "bacio oko" na TV seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Žestoka suspenzija za seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice - čak pet nedelja?!

Foto Credits: IMDB

Pojedine scene su zaista bile predmet rasprave RTUK-a a najnovija vest će blago rečeno razbesneti fanove ove turske serije. Pa o čemu se radi? Postoji sasvim realna opcija da je epizoda emitovana sinoć poslednja do jeseni. RTUK je doneo odluku o kazni za TV seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice. Kazna koja je zaista žestoka, a koja je stigla na adresu Show TV-a na kom se serija emituje glasi - Pet nedelja suspenzije.

 Odnosno, zabrana emitovanja serije u trajanju od pet punih sedmica. Ukoliko se odluka sprovede u delo to znači da narednog petka neće biti nove epizode serije Kizilcik Serbeti i naredna četiri petka nakon toga. Ljudi zaduženi za seriju Šerbet od brusnice imaju pravo žalbe.

Žalba u ponedeljak

Oni će to pravo iskoristiti u ponedeljak, a kakva odluka će biti doneta je teško prognozirati. Moguće je da će kazna biti u potpunosti sprovedena ili smanjena. Ukoliko odluka od pet nedelja suspenzije ostane na snazi, tj. ne usvoji se žalba, to vrlo verovatno znači pauzu za seriju skroz do jeseni. Bliži se letnja sezona kada bi ekipa serije svakako otišla na odmor. Ovako, ukoliko pet sedmica ne bude novih epizoda teško je očekivati da serija bude nastavljena epizodu, eventualno dve.

Dakle, odluka je doneta a samo od žalbe koja će biti podneta početkom naredne nedelje, odnosno odluke državnog cenzora da li tu žalbu usvaja ili odbija zavisi da li ćemo seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice gledati ponovo tek na jesen.

Ukoliko tako bude, mnogi će biti razočarani, pogotovo nakon ogromnog povećanja interesovanja poslednjih nedelja za ovu tursku TV seriju...

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Teška konkurencija čeka seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed