Teška konkurencija čeka seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Objavljen je datum izlaska nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, čiju je opštu priču i scenario napisao Gokhan Horzum, a u rediteljskoj fotelji sede Yagiz Alp Akaydin i Emre Aybek.

Teška konkurencija čeka seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: IMDB

Projekat pod nazivom Tetikcinin Oglu, u prevodu Sin strelca, gde će se tempo postepeno povećavati, a publika doživeti uzbudljive trenutke, sastaće se sa publikom na turskom Fox TV-u u utorak, 11. aprila, svojom prvom epizodom.

Uz najavu datuma, podeljen je i ram iznenađenja koji će oduševiti fanove. Glumci su otišli ​​ispred kamere u Bodrum, mesto snimanja serije, po okvir za fotografije.

U ovom slučaju, bila je iznenađujuća odluka da Fox TV osmisli TV seriju punu akcije pod nazivom Tetikcinin Oglu, u konkurenciji serije Aile / Porodica, koja je imala veliki proboj i sjajnu gledanost na ekranu Show TV-a poslednjih nedelja. Međutim, tu nije kraj velikim rivalima.

Ozbiljne serije utorkom uveče

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca ima solidnu glumačku ekipu i očekuje se da će ovaj projekat dobiti dobre ocene sa svojim trejlerima koji impresioniraju publiku, ali mu to neće biti lako. Iste večeri se emituju i projekti pod nazivom Uc Kiz Kardes / Tri sestre, Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, Gecenin Ucunda / Na kraju noći i Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, uz već pomenutu seriju Aile / Porodica koja trenutno vodi u rejtingu.

Glumačka ekipa TV serije Tetikcinin Oglu je sledeća: Timucin Esen, Sevket Coruh, Genco Ozak, Sezin Akbasogullari, Serhat Kilic, Bahar Sahin, Esra Kizildogan i Baran Can Eraslan.

NOVO - Dobre vesti za seriju Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed