Sila Turkoglu će tumačiti ključan lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Nastavljaju se pripreme za novu TV seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja će u novoj sezoni dočekati publiku na Show TV-u. Nakon pripremnog procesa, ekipa je ušla na set i počela da snima kadrove, što je uzbudilo fanove.

Sila Turkoglu će tumačiti ključan lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Sila Turkoglu, koja je napustila seriju Emanet i uspela da bude jedna od vodećih glumica serije Kizilcik Serbeti, započeće period u kome su sve oči okrenute ka njoj. Mlada glumica je u ključnoj tački priče serije. Pored dvoje iskusnih glavnih glumaca kao što su Evrim Alasya i Baris Kilic, mlada imena Sila Turkoglu i Dogukan Gungor će dobiti važan test partnerstva. Dvoje mladih glumaca predstavljaće dve različite kulture u priči serije.

Gledaćemo sukobe između porodica sa dve različite kulture nakon munjevitog braka lika Doge koju igra Sila Turkoglu, i Fatiha, kojeg igra Dogukan Gungor. Kroz ovo dvoje mladih glumaca biće predstavljene mnoge poruke današnjem svetu, a poteškoće u zbližavanju porodica iz različitih kultura biće prikazane na ekranu serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

U ovom trenutku, izvesno je da će Sila Turkoglu biti ključno ime serije sa likom Doge. Isto tako, Dogukan Gungor, sa likom Fatiha, biće u centru priče i na svoja pleća će preuzeti veliki teret. Poze glumice u venčanici odmah su stotine hiljada puta podeljene na društvenim mrežama, a njeni fanovi komentarišu da se spremaju za veliku vizuelnu gozbu. Čak i ove poruke pokazuju pod kojim pritiskom će glumica biti.

NOVO - Kontrast u novoj seriji Aline Boz, Bir Peri Masali, privlači pažnju

By: TV Exposed