Serenay Sarikaya ponovo pokazala humanu stranu

Glumica Serenay Sarikaya se uskoro vraća sa novim projektima. Svi se nadaju da će njene nove serije biti uspešne i da će glumica pokazati svoj nesporan talenat. Serenay se ponovo našla u turskim medijima. Ovaj put zbog njene humane strane. Glumica je donirala nešto od svoje garderobe Turskoj edukativnoj fondaciji. Ta garderoba, uključujući haljine koje ...

Serenay Sarikaya ponovo pokazala humanu stranu

Glumica Serenay Sarikaya se uskoro vraća sa novim projektima.

Svi se nadaju da će njene nove serije biti uspešne i da će glumica pokazati svoj nesporan talenat. Serenay se ponovo našla u turskim medijima. Ovaj put zbog njene humane strane. Glumica je donirala nešto od svoje garderobe Turskoj edukativnoj fondaciji. Ta garderoba, uključujući haljine koje je Sarikaya nosila se postavlja na vebsajt i prodaju se online. Sav novac zarađen tom prodajom se koristi za edukaciju devojaka u Turskoj.

Serenay Sarikaya je ostavila poruku i zahvalila se svima koji su učestvovali u kupovini, pogotovo onima koji su za to izdvojili veliki novac. Ovo nije prvi put da glumica donira svoju odeću u humanitarne svrhe. Pre dve godine, kada se preselila u novi stan učinila je istu stvar.

NOVO - Drastične promene u seriji Akinci!

By: TV Exposed