Zapažen uspeh serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Turska serija Uyanis Buyuk Selcuklu izazvala je pozitivne kritike. Zadovoljni su kritičari, mediji, a još važnije još zadovoljniji su gledaoci. Serija je dobila još jedno lepo priznanje. Projekat je postao jedina turska serija koja se našla na prestižnoj internacionalnoj listi pod nazivom „The Witin daily hits“ ovog meseca. Stručnjaci koji sastavljaju ovu listu su prepoznali ...

Zapažen uspeh serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Turska serija Uyanis Buyuk Selcuklu izazvala je pozitivne kritike.

Zadovoljni su kritičari, mediji, a još važnije još zadovoljniji su gledaoci. Serija je dobila još jedno lepo priznanje. Projekat je postao jedina turska serija koja se našla na prestižnoj internacionalnoj listi pod nazivom „The Witin daily hits“ ovog meseca.

Stručnjaci koji sastavljaju ovu listu su prepoznali seriju Uyanis Buyuk Selcuklu kao jednu od onih koja je izazvala najveću pažnju publike širom sveta. Na ovoj prestižnoj listi se našao ukupno 21 projekat. Značaj tog spiska, odnosno liste je u tome, da kupci koji kupuju serije za inostrane kanale najveću pažnju obrate na nju, i najviše projekata biraju upravo iz nje. Zbog toga ne treba da čudi ako seriju već u narednim danima otkupi neki inostrani kanal.

NOVO - Burcin Terzioglu o njenim novim projektima

By: TV Exposed