Skandalozni ljubavni preokret Ismaila Hacioglua

Ljubavna priča glumca Ismaila Hacioglua kojeg smo pratili u seriji ‘Dete’ dostigla je vrhunac skandala. Naime, zbog kolegice u seriji, 28-godišnje Merve Cagiran ,glumac je ostavio suprugu Duygu Kumark s kojom ima četverogodišnju ćerkicu Yemin.  Na početku je par uživao u tajnoj romansi, nakon čega su priznali da su zaljubljeni. Ismailova supruga nije sakrivala rzočarenje i bol, a ...

Skandalozni ljubavni preokret Ismaila Hacioglua

Ljubavna priča glumca Ismaila Hacioglua kojeg smo pratili u seriji ‘Dete’ dostigla je vrhunac skandala. Naime, zbog kolegice u seriji, 28-godišnje Merve Cagiran ,glumac je ostavio suprugu Duygu Kumark s kojom ima četverogodišnju ćerkicu Yemin. 

Na početku je par uživao u tajnoj romansi, nakon čega su priznali da su zaljubljeni. Ismailova supruga nije sakrivala rzočarenje i bol, a nakon što su je turski mediji neprestano zvali zbog komentara na suprugovi izjavu, ona je ostala suzdržana. Odgovorila im je samo kratko: 'Sve se u životu vraća'.

Iako su Ismail i Merve proveli i letni godišnji odmor zajedno, te se pričalo kako bi dogodine mogli i da se venčaju, čini se da je došlo do problema u vezi. Iako još uvek nije poznato zašto, turski mediji, ali i magazin Tv Novele, navode kako je par pre nekoliko nedelja raskinuo i da se Ismail vratio supruzi. 

Po svemu sudeći Ismail je shvatio da zapravo voli suprugu. Sa Merve je iskusio strast, ali Duygu je njegova mirna luka i sinonim prave i iskrene ljubavi. Merve je napustio a, bivšu suprugu je zamolio za oproštaj i pomirenje na šta je ona pristala.

Kako saznaje izvor blizak glumcu, Merve nije dobro podnela rastanak. Uprkos suzama i moljenju glumac se nije pokolebao i rekao joj je da više ne želi da se viđaju.

By: TV Exposed

NOVO-Kirmizi Oda: Zašto psiholozi kritikuju seriju?