Seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne piše baš dobro

Prvih sedam epizoda u TV seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo je iza nas. Kada se pogleda rejting, seriji se ne piše baš dobro.

Seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo se ne piše baš dobro

Foto Credits: IMDB

Pored tri iskusna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Bennu Yildirimlar i Selim Bayraktar, glavne uloge preuzimaju Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, koji su među zapaženim mladim imenima prošlog perioda.

Uprkos tako efektnim glavnim imenima i uzbudljivim epizodama sa snažnom postavkom priče, tačka do koje je serija došla nije baš zadovoljavajuća.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je veoma uspešna u pogledu priče i narativnog stila, i nudi veoma impresivnu vizuelnost od dodataka do kostima, nažalost nije mogla da pokaže isti uspeh u gledanosti.

Uz efekat jake i lojalne publike rivalskih TV serija ponedeljkom uveče, nova serija Veda Mektubu teško ostvaruje dobru gledanost.

Publika pokazuje više interesovanja za TV serije prilagođene istinitim pričama, a Veda Mektubu je takva produkcija. Međutim, iz nekog razloga, serija nije privukla dovoljno jaku publiku.

Jaka konkurencija

Pored tri uticajne TV serije kao što su Alparslan Buyuk Selcuklu, Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Omer, u ponedeljak je u konkurenciji i TV serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, čija je gledanost opala na ekranu ATV-a.

U 7. epizodi serije Veda Mektubu, koja je emitovana 10. aprila, gledanost je bila ispod brojke 3 u svim grupama publike. Drugim rečima, serija je daleko od visokog rejtinga koji Kanal D očekuje.

Čak i ako je publika zadovoljna u tački priče za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo, očigledno je da Kanal D neće biti baš zadovoljan ovim rejtingom.

Čak i ako se serija nastavi do kraja sezone, biće iznenađenje da se pojavi na ekranu sledeće sezone…

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Dobar start nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed