Can Yaman još jednom pokazao izvajano telo (FOTO)

Turski glumac Can Yaman važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u šou-biznisu. Mnogo pažnje posvećuje treningu i kroz godine uspeo je da dovede svog fizički izgled do savršenstva. Can se trenutno nalazi u Italiji gde se priprema za nove projekte. Vreme provodi i sa njegovom novom devojkom, voditeljkom Dilettom Leottom. Sve više se priča o ...

Can Yaman još jednom pokazao izvajano telo (FOTO)

Turski glumac Can Yaman važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u šou-biznisu.

Mnogo pažnje posvećuje treningu i kroz godine uspeo je da dovede svog fizički izgled do savršenstva. Can se trenutno nalazi u Italiji gde se priprema za nove projekte. Vreme provodi i sa njegovom novom devojkom, voditeljkom Dilettom Leottom. Sve više se priča o tome da će par uskoro reći i sudbonosno "Da". Do tada česte su zajedničke fotografije njih dvoje. Can Yaman nije zapostavio trening tokom boravka u Italiji. Naprotiv, redovno posećuje teretanu a juče je svoje pratioce na Instagramu obradovao novom fotografijom.

Zvaničan Instagram profil popularnog turskog glumca prati 8,2 miliona pratilaca. Nova fotografija koju je Can Yaman postavio je za dan sakupila preko pola miliona lajkova. Evo i pomenute objave.

NOVO - Dobre vesti za gledaoce serije Mucize Doktor

By: TV Exposed