Murat Yildirim "promenio ploču" i oprostio se od serije Aziz

Popularna TV serija Aziz došla je do izražaja sa izjavom glavnog glumca Murata Yildirima u toku prošle prošle nedelje. Međutim, situacija se u potpunosti promenila.

Murat Yildirim "promenio ploču" i oprostio se od serije Aziz

Foto Credits: Dizilah

Kada je krenula priča da serija Aziz ima određenih problema oko scenarija i da možda neće biti nastavljena, oglasio se Murat Yildirim. Glumac je tada demantovao tu vest i dao izjavu da će se serija Aziz nastaviti sa novom i snažnom pričom. Međutim, manje od nedelju dana nakon izjave Murata Yildirima, producentska kuća serije objavila je da je odlučeno da se serija Aziz prekine.

Ubrzo nakon iznenađujuće izjave, Murat Yildirim je objavio poslednju vest o seriji na svom nalogu na društvenim mrežama i zahvalio se publici.

Izrazivši da scenario nastavka serije ne odgovara nikome, pa ni kanalu, poznati glumac je u izjavi rekao: „Ponekad je dobro ne produžiti seriju i ne dovesti do toga da se pogorša. S 'ljubavlju!.."

Tako je serija Aziz, čija se druga sezona očekivala u septembru, ušla u finale sa 28. epizodom prve sezone. Hiljade komentara dato je za kratko vreme ispod izjave date na nalogu serije na društvenim mrežama. Veliki broj gledalaca je iznenadnu odluku o prekidu serije čak i bez finala protumačio kao nepoštovanje publike.

Da je produkcija odlučila da saopšti vest o finalu serije po okončanju prve sezone i napravila finale kako serija zaslužuje, verovatno bi bilo drugačije. Ovako, stiče se utisak da su fanovi serije u pravu…

NOVO - Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo postavila novi rekord

By: TV Exposed