Porodila se Fahriye Evcen

Vest koju vam prenosimo je stara već dva dana, ali nikad nije kasno za lepe vesti i informacije, zar ne?

Porodila se Fahriye Evcen

Foto Credits: IMDB

Popularna turska glumica Fahriye Evcen se porodila! Glumica se porodila u sredu, 18. januara u jednoj privatnoj bolnici u Istanbulu. Fahriye i njen suprug, jedan od najpopularnijih turskih glumaca na svetu, Burak Ozcivit su svoje drugo dete nazvali Kerem, kao što je ranije i najavljeno u medijima i o čemu se pisalo i na blogovima i društvenim mrežama.

Turski mediji u protekla dva dana prenose i to da je Burak bio uz svoju suprugu tokom celog porodjaja, da se nije odvajao od nje što je za svaku pohvalu kao i to da su Fahriye i beba dobro, što je najvažnija i najlepša vest.

Podsećamo, Fahriye Evcen i Burak Ozcivit su u braku od 29. juna 2017. godine. Nešto manje od dve godine nakon toga, tačnije 13. aprila 2019. na svet je došao njih prvi sin, Karan. On je u četvrtak dobio brata Kerema što je obradovalo milione fanova jednog od najpopularnijih, ako ne i najpopularnijeg turskog bračnog para. Fanovi porodice Ozcivit su na društvenim mrežama postavili veliki broj čestitki i lepih zelja, kojima se ovim putem pridružujemo.

Kereme Ozcivite, dobro došao!

NOVO - Turske serije i glumci - nedeljni pregled vesti 19. januar 2023.

By: TV Exposed