Turske serije i glumci - nedeljni pregled vesti 19. januar 2023.

Počinjemo nedeljni pregled vesti kada su u pitanju turske serije i turski glumci u prethodnih sedam dana. Tokom tih sedam dogodilo se nekoliko zanimljivih dogadjaja i dešavanja generalno.

Turske serije i glumci - nedeljni pregled vesti 19. januar 2023.

Foto Credits: IMDB

Najviše se pričalo o raskidu Merta Yazicioglua i Afre Saracoglu. Mert ne samo da je obrisao sve slike sa Instagrama sa Afrom, već je obrisao i sve objave na kojima je bio sa Mertom Ramazanom Demirom! Čini se da tu cela priča još uvek nije ispričana. Takođe, Afra je sa svog Instagram naloga obrisala sve slike sa Mertom Yaziciogluom.

Serenay Sarikaya koja se sutra vraća na ekrane digitalnom serijom Sahmaran uzbuđena je zbog ovog projekta. Uz to, glumica koja se osam godina nije pojavljivala na TV ekranima rekla je da je pomalo i zaboravila kako to sve izgleda. Podsećamo, serija Sahmaran će od petka, 20. januara biti dostupna na digitalnoj platformi Netflix a glavne uloge u ovom projektu tumače Serenay i Burak Deniz. Takođe, značajnu ulogu u seriji će imati i zvezda TV serije Yali Capkini, Mert Ramazan Demir.

Juče, u sredu 18. januara je održana premijera novog turskog filma pod nazivom 49, koji će ispričati istinitu priču o talačkoj situaciju a u kojem glavnu ulogu tumači Ismail Hacioglu.

Iako su mnogi očekivali (a i nadali se) da će Buce Buse Kahraman napustiti glumačku ekipu serije Yali Capkini to se neće desiti. Njen lik će ostati još dugo u seriji. Uz to, u 19. epizodi vezano za Pelo desiće se prava katastrofa u vili Korhan!

Pojavile su se informacije da će Tarik Emir Tekin biti partner Hande Ercel u novoj digitalnoj seriji u kojoj će ona glumiti sirenu. Snimanje kadrova na ovom projektu počeće tokom leta. Scenario piše Ayse Kutlu a za režiju je zadužen Yusuf Berhasan.

Prema pisanju magazina Ayakli Gazete, turska glumica Asli Enver koja je u drugom stanju očekuje devojčicu!

Ozge Yagiz i Caner Topcu su počeli snimanje njihovog novog iflma pod nazivom Baska Turlu Ask, koji će doneti priču o navijačkoj ljubavi navijača Fenerbahčea i njegovoj devojci i odnosu prema njoj.

Premijera nove turske serije Al Sancak / Crvena zastava je večeras, u četvrtak 19. januara u 20 časova na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Glavne uloge seriji tumače Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan, a gledaćemo priču o vojnicima prepunu akcije.

Ovo su samo neke od najvažnijih vesti kada su u pitanju turske serije i turski glumci u toku proteklih sedam dana. Ukoliko vam se svidja ovakav način izveštavanja napišite nam u komentarima pa ćemo se istim nastaviti.

NOVO - Oproštaj Oyku Gurman od serije Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed