Engin Altan Duzyatan doživeo tešku povredu na snimanju serije!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan trenutno radi na seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Tokom snimanja te istorijske serije, Engin je doživeo neprijatnu i nimalo laku povredu!

Engin Altan Duzyatan doživeo tešku povredu na snimanju serije!

Foto Credits: IMDB

Potvrđene su loše vesti za fanove ovog turskog glumca. Engin Altan Duzyatan je povređen na setu serije Barbaroslar Akdenizin Kilici. Povreda je teška, ali nije opasna. Evo i šta se desilo.

Tokom snimanja kadrova za nove epizode turske TV serije Barbarosa Mač Mediterana, jedan od glumaca je izgubio kontrolu nad konjem. Ta konj je naleteo na konja kog je jahao Engin koji je pri tom zadobio povrede noge. Gornji deo njegove cevanice je napukao a povređeni su i ligamenti na toj nozi.

Glumac zbog toga nije mogao da nastavi sa snimanjem jer su njegove scene u seriji izuzetno fizički zahtevne. Za sada nije poznato koliko će pauzirati sa seta tog projekta zbog ove neprijatne i nezgodne povrede.

Srećom tu su i dobre vesti. Engin Altan Duzyatan je ipak na setu ali drugog projekta. Glumac je otputovao u Nepal da snimi kadrove za novi film, na kom se neće izlagati teškim fizičkim naporima i zahtevnim scenama kao što je to slučaj sa serijom Barbaroslar.

Za snimanje serije glumac mora biti u punoj snazi i maksimalno pokretljiv što mu posledice povrede koju je zadobio trenutno onemogućavaju.

NOVO - Can Yaman i Hande Ercel u istoj seriji – nova laž turske štampe?!

By: Milt-TV Exposed