Berguzar Korel i Halit Ergenc o novim projektima

Berguzar Korel i Halit Ergenc dali su juče kratak intervju predstavnicima medija. Oni su primećeni u Etiler distriktu i u kratkom razgovoru između ostlaog govorili o njihovim planovima kada je posao u pitanju. Berguzar je priznala da preferira da ostane kod kuće, ponekad prošeta do parka sa bebom. Zahvalila se Halitu što je ne ostavlja ...

Berguzar Korel i Halit Ergenc o novim projektima

Berguzar Korel i Halit Ergenc dali su juče kratak intervju predstavnicima medija.

Oni su primećeni u Etiler distriktu i u kratkom razgovoru između ostlaog govorili o njihovim planovima kada je posao u pitanju. Berguzar je priznala da preferira da ostane kod kuće, ponekad prošeta do parka sa bebom. Zahvalila se Halitu što je ne ostavlja samu. S druge strane, Halit je priznao da je veoma srećan kada ima priliku da prošeta sa svojom porodicom i udiše svež vazduh.

Kada je reč o budućim poslovima, Berguzar Korel je priznala da čak i da nije epidemije, ona ne bi mogla da se odvoji od bebe na dug period. Iz tog razloga se ne bi ni vraćala u TV serije. Projekti digitalnih platformi su ipak drugačiji i Berguzar ne bi imala ništa protiv da se nađe u nekom od njih. Glumica je priznala i da dok traje epidemija ne bi volela da izlazi iz kuće i rizikuje.

Halit Ergenc je rekao da je spreman za povratak na scenu. Trenutno čita ponuđene scenarije i vaga. Još uvek nije odlučio da li će se pojaviti u novoj televizijskoj sezoni ili će prihvatiti ponudu neke od digitalnih platformi.

NOVO - Nur Fettahoglu o razlozima završetka serije Babil

By: TV Exposed