Oproštaj Oyku Gurman od serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Oyku Gurman, koja je i dalje na dnevnom redu i kao pevačica i kao glumica, postala je jedno od uticajnih imena koja su se pridružila glumačkoj ekipi serije Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuci u drugoj sezoni.

Oproštaj Oyku Gurman od serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Internet Haber

Oyku Gurman, koja je zabeležila uspešan nastup u radnji ove istorijske serije, koja je intenzivna od početka sezone, iza sebe je ostavila još jedan veoma uspešan posao u glumačkoj profesiji, u koju je zakoračila serijom Sen Anlat Karadeniz. pre mnogo godina. Gurman, koja se pojavila pred publikom kao Oke Hatun, supruga lika Ibrahima Yilana u seriji Alparslan, imala je uspešan proces uprkos tome što je dala život nekome veoma različitom od uloga koje je do sada igrala.

Za Oyku, koja je imala dobar odnos sa Uygarom Ozcelikom, koji je igrao lik Ibrahima Yinala, proces serije Alparslan Buyuk Selcuklu je završen. Sa smrću lika Ibrahima Yinala, bilans u seriji Alparslan se promenio. Liku Oke Hatuna nema mesta u ovim novim promenljivim ravnotežama.

Oyku Gurman, koja je pokazala svoje uzbuđenje i odlučnost u svojim izjavama o seriji, imala je sasvim drugačiji period iskustva u kojem je učestvovala u teškim scenama. U ovom procesu, Gurman, koja je dobila pohvale tima za svoju disciplinu, završila je još jednu seriju.

Ne treba da čudi ako Gurman, koja će nastaviti da nastupa na sceni kao pevačica i svojom muzikom uzbuđuje svoje fanove, ubuduće učestvuje u raznim TV serijama i u novim projektima. Čini se da je serija Alparslan na važnom mestu u njenoj karijeri kao dostignuće za ovu glumicu, sa obukom koju je stekla o jahanju, gađanju strelama i scenama borbe.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan još jednom objasnila zašto je bila u bolnici i zahvalila se fanovima

By: TV Exposed