Kerem Bursin počinje snimanje još jedne serije - kako će to uticati na Sen Cal Kapimi?!

Turski glumac Kerem Bursin koji je ponovo na sebe skrenuo pažnju ulogom Serkana Bolata u Sen Cal Kapimi uskoro počinje rad na drugoj seriji. U pitanju je komedija koja nosi naziv Aynen Aynen / Baš tako. Tačnije, nova sezona ove komedije u kojoj Kerem Bursin tumači lik po imenu Deniz. Pored njega u glavnoj ulozi ...

Kerem Bursin počinje snimanje još jedne serije - kako će to uticati na Sen Cal Kapimi?!

Turski glumac Kerem Bursin koji je ponovo na sebe skrenuo pažnju ulogom Serkana Bolata u Sen Cal Kapimi uskoro počinje rad na drugoj seriji.

U pitanju je komedija koja nosi naziv Aynen Aynen / Baš tako. Tačnije, nova sezona ove komedije u kojoj Kerem Bursin tumači lik po imenu Deniz. Pored njega u glavnoj ulozi je Nilperi Sahinkaya. Ceo projekat se radi u produkciji BluTV na čijoj digitalnoj platformi će i biti emitovana i nova sezona. Snimanje kadrova za ovu seriju ne bi trebalo da utiče na njegov rad u Sen Cal Kapimi. Nova sezona serije Aynen Aynen će se snimati po par dana vikendom. Tako da će Kerem uporedo raditi na dva projekta, a kada su u pitanju TV serije i serije digitalnih platformi to i nije redak slučaj.

Kada je reč o seriji Sen Cal Kapimi za sada nema govora o finalu. Od ranije je poznat da je ugovor produkcije i Fox TV-a potpisan bar do epizode 26.

NOVO - Nevolje za seriju Marija i Mustafa

By: TV Exposed