Da li serija Hakim / Sudija može da opstane?!

Očekivalo se da će kanal ATV TV imati veoma uspešan projekat u ponedeljak uveče sa serijom Hakim / Sudija. Obe priče u seriji su veoma čvrste i za ovaj projekat je stvorena veoma pogodna glumačka ekipa.

Da li serija Hakim / Sudija može da opstane?!

Foto Credits: Dizilah

Važna prednost je bila i to što se radilo o dramskom projektu u kojem su poruke i emocije iz serije prenošene veoma intenzivno. Međutim, serija Hakim / Sudija nije dobila očekivane ocene u prve dve epizode ​​serije kada je reč o rejtingu. Čak i ako se postignu natprosečne stope (iznad 3), to nije dovoljno za ATV TV. Za sada se čini da nije moguće da se serija Hakim ponedeljkom uveče takmiči sa Alparslanom i projektom Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Čak je i serija Uc Kurus, čija je gledanost opala i ima još 6 epizoda do kraja, izgleda u boljoj formi.

Serija Hakim je adaptirana iz američke hit TV serije Your honor. Kvalitetni glumci kao što su Erdal Besikcioglu, Ugur Yucel, Ebru Ozkan, Yurdaer Okur i Hasibe Eren igraju važne likove u priči. Kanal emitera ima značajnu publiku u seriji i dramske produkcije uglavnom postižu uspešne rezultate.

Međutim, nije baš prihvatljivo za kanal na kojem se emituje da serija Hakim / Sudija ima rejting koji ne može da napreduje više od neke sredine. Oni bolje upućeni u stanje kada su turske serije u pitanju problem vide u datumu početka serije.

Pre svega, imperativ je da kanali i producenti dobro izaberu kada će emitovati seriju, a kada ne. U okruženju gde je vreme sve toplije i lepše i dolazi mesec Ramazan, pomalo je pogrešan pristup emitovati TV seriju kao što je Sudija.

Mnogi smatraju da je pravo vreme za početak emitovanja ovakve serije mesec februar, a kao dobar primer navode serije Kardeslerim / Moja braća. Ipak, lako je sada izvoditi zaključke…

Ostaje da vidimo da li će se serija Hakim izboriti za gledanost i uspeti da opstane u sve surovijim uslovima za turske televizijske serije.

 NOVO - Serkan Cayoglu o planovima za budućnost

By: Milt-TV Exposed