Baris Arduc – Turčin rođen u Švajcarskoj, osvaja srca širom sveta!

Baris Arduc je turski glumac i model. Rođen je 9. oktobra 1987. godine u Šerzingenu, u Švajcarskoj, kao drugo dete bračnog para Gulay i Erol Arduc, koji se bave nekretninama.

Baris Arduc – Turčin rođen u Švajcarskoj, osvaja srca širom sveta!

Foto Credits: Haberler

Njegovo poreklo je delom albansko, poreklom iz Ordua sa očeve i Artvina sa majčine strane. Ima tri brata, od kojih su stariji Onur Arduc i Mert Arduc.

Baris Arduc se vratio u Tursku sa svojom porodicom iz inostranstva kada je imao 8 godina.

Osnovnu školu završio je u Sakariji i Golcuku. Nakon zemljotresa u Golcuku 1999. godine preselio se u Bol. Gimnaziju je završio u Bolu, a potom se sa porodicom preselio u Istanbul, gde je završio srednju školu.

Karijera

U periodu od 2011. do 2014. godine Baris je prvi put dobio sporedne uloge u serijama kao što su Kucuk Hanimefendi, Dinle Sevgili i Pis Yedili.

Kasnije je igrao lik Ahmeta Avdžioglua u seriji Benim Icin Uzulme. Njegov lik je bio toliko voljen da je nakon njegove smrti u seriji postavljen transparent u njegovu čast na tribinama Trabzonspora.

Između 2015. i 2018. godine Baris Arduc je imao svoju prvu glavnu ulogu u seriji Rakon: Ayem Icin.

Igrao je i u filmovima kao što su Sadece Sen i Deliha. Njegova karijera je nastavljena uspešno, a uloge u serijama kao što su Kiralik Ask i Mutluluk Zamani dodatno su ga proslavile.

Baris Arduc je talentovani glumac čija harizma i profesionalizam osvajaju srca gledalaca širom sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Tuvana Turkay iskreno o glumi i ulozi iz snova

By: TV Exposed