Radikalna promena imidža Burcin Terzioglu!

Burcin Terzioglu, koja je u bioskopskoj industriji od malih nogu, ime je koje se poslednjih godina prati sa divljenjem u njenim TV serijama.

Radikalna promena imidža Burcin Terzioglu!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica je postala poznata posebno nakon serije Poyraz Karayel, u kojoj je glumila sa Ilkerom Kalelijem. Burcin Terzioglu se poslednji put pojavila na ekranu 2021. godine sa Salihom Bademcijem u TV seriji Yalanci / Lažljivac, u kojoj je igrala glavnu ulogu. U ovoj seriji dala je život ženi koja je bila maltretirana, ali se nije sećala, a koja je shvatila da nešto nije u redu i otišla nakon incidenta. Serija je takođe privukla veliku pažnju nekim svojim scenama. Ali je nažalost ostala na ekranu svega 10 epizoda.

Glumica, koja je do izražaja došla sa vestima da je nedavno pala kod kuće i povredila nogu, obnovila je imidž. Burcin Terzioglu, koja je skratila dužinu svoje duge, negovane kose, podelila je svoju novu sliku na svom Instagram nalogu i izbacila napomenu „Nova ja“. Zabeleženo je da je glumica promenila i boju kose. Fotografiju glumice sa novom frizurom možete pogledati ispod naslova. Bilo je zanimljivo i to da li je Burcin napravila ovu promenu za svoju novu ulogu.

Terzioglu, koja neko vreme nije bila na ekranu i koja je nedostajala njenim fanovima, izabrala je digitalnu seriju za svoj novi projekat. Glumica će igrati u seriji pod nazivom Sarmasik Zamani / Vreme bršljana.

NOVO - Fanovi o Demet Ozdemir - beba, lepotica, kraljica, ljubav, andjeo, život!

By: TV Exposed