Fanovi o Demet Ozdemir - beba, lepotica, kraljica, ljubav, andjeo, život!

Poslednji posao Demet Ozdemir na televizijskim ekranima bila je serija TV8, Dogdugun Ev Kaderindir.

Fanovi o Demet Ozdemir - beba, lepotica, kraljica, ljubav, andjeo, život!

Foto Credits: Haberler

Fanovima Demet Ozdemir nedostajala je glumica koja nije bila na ekranu dve sezone. Međutim, nakon njenog filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, koji je snimljen za Netflix, njena digitalna serija, Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je emitovana na Disney plusu, privukla je pažnju mnogih. Za one koji žele ponovo da vide Demet na ekranu, pravo iznenađenje je nedavno stiglo.

Nakon što se saznalo da se Asli Enver iznenada udala i zatrudnela, uloga u TV seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah ponuđena je Demet Ozdemir. Glumica je potvrdila i situaciju oko nove drame, a tako se pojavila i uloga koja će je naterati da se vrati na  televizijske ekrane. Ozdemir će se naći i pred kamerama druge sezone serije Dunyayla Benim Aramda.

Na dnevnom redu društvenih mreža je i ime Demet Ozdemir, čiji se fanovi spremaju da se ponovo sretnu sa njene dve serije, od kojih će se jedna emitovati digitalno, a druga na TV ekranima. Ozdemir, koja se udala za Oguzhana Koca u letnjim mesecima, nije pala sa dnevnog reda zahvaljujući svojim nalozima na društvenim mrežama sa svojim domaćim i stranim fanovima, iako je napravila pauzu od setova. Skenirajući objave koje su fanovi glumice objavili tagujući njeno ime, Adba.tv je sastavila najćešće reči o njoj.

Među ovim rečima vidi se da je glumica dobila mnogo komplimenata. Tu su i mnoge reči vredne hvale kao što su „beba, lepotica, princeza, kraljica, divno, moj anđeo, moja ljubav, život.“.

NOVO - Loša vest za gledaoce turske serije Yali Capkini

By: TV Exposed